Over Cecile Beauty & Care

Van secretaresse naar manicure en pedicure

Aan de basis van Cecile Beauty & Care staat Cecile de Wit. Ze wordt in 1978 geboren in Voorburg en groeit daar op. Door de liefde verhuist ze naar Bant in de Noordoostpolder (Flevoland). Cecile werkt eerst als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor. Wanneer haar kinderen worden geboren, geeft ze haar carrière een andere wending. Ze volgt een manicure-opleiding, later gevolgd door een opleiding tot pedicure. Vervolgens vult ze die aan met twee specialisaties: Medische Voetzorg voor mensen met reuma, diabetes en overige risicovoeten en Oncologische Voetzorgverlening voor mensen met kanker. Sinds 2012 heeft Cecile haar praktijk aan de Wellerzandweg 7 in Bant. De praktijk bevindt zich op de begane grond en is goed toegankelijk voor minder-validen en rolstoeltoegankelijk. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Cecile Beauty & Care is lid van brancheorganisatieProVoet en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures, ProCERT.

Sinds 2019 is Cecile de Wit gediplomeerd schoonheidsspecialiste en is de praktijk uitgebreid met diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Cecile Beauty & Care in het kort:

  • Pedicure en manicure
  • Medische specialisaties: reuma, diabetes, overige risicovoeten
  • Oncologische voetzorgverlening voor mensen met kanker
  • Schoonheidsbehandelingen van gezicht en lichaam
  • Massages

Voeten en handen zonder klachten

Bij Cecile Beauty & Care kunt u terecht voor ‘gewone’ voetzorg, zoals het verwijderen van eelt en likdoorns en het behandelen van ingroeiende en schimmelnagels. Verder is Cecile bevoegd om mensen met reuma, diabetes en overige risicovoeten te behandelen. Wanneer het nodig is, neemt ze tevens contact op met uw specialist of diabetesverpleegkundige om af te stemmen wat de beste behandeling voor uw voeten is. Dankzij haar specialisatie Oncologische Voetzorgverlening kan Cecile ook veel betekenen voor mensen met kanker. Met een behandeling voordat u met het oncologisch traject start, kunnen uw voeten in een zo goed mogelijke conditie gebracht worden. Tijdens de oncologische behandelingen kunnen massages verlichting bieden. Lees er meer over bij de Pedicure-behandelingen. Cecile plant een afspraak altijd ruim in, zodat u uw verhaal kunt doen als u daar behoefte aan heeft. Voor u is het goed om te weten dat de gesprekken met haar vertrouwelijk zijn en onder het beroepsgeheim vallen.

Wilt u een gezichtsbehandeling, manicure voor uw handen, een massage en/of mooi gelakte nagels? Ook dat kan Cecile Beauty & Care voor u verzorgen. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.