Specialistische technieken

Klachten zoals eelt, likdoorns, ingroeiende en schimmelnagels kunnen behoorlijk pijnlijk zijn. Gelukkig kan Cecile Beauty & Care deze klachten vaak verhelpen. Cecile beheerst tevens diverse specialistische technieken, zoals nagelregulatie, nagelreparatie en drukontlasting. Deze technieken kunnen als onderdeel van een behandeling of als deelbehandeling worden ingezet.

Nagelregulatie

Door middel van nagelregulatie kan Cecile de Wit uw ingroeiende nagel begeleiden en corrigeren om te voorkomen dat de nagel opnieuw ingroeit. Nagelregulatie is ook geschikt om vormveranderingen van uw nagel te behandelen.

Nagelreparatie

Wanneer u een stukje nagel mist of de structuur van uw nagel kan wat ondersteuning gebruiken, dan kan nagelreparatie een oplossing bieden. Cecile Beauty & Care kan de vorm van uw nagel aanpassen met een speciaal daarvoor geschikte gel. Ook wanneer uw nagel door bijvoorbeeld een trauma heeft losgelaten, kan door middel van het plaatsen van een gelnagel de groei van de natuurlijke nagel worden begeleid.

Orthese

Heeft u last van pijnpunten aan uw voeten? Wellicht kan een orthese verlichting bieden. Als medisch pedicure kan Cecile Beauty & Care een orthese vervaardigen van siliconen. Dit is een glad en zacht materiaal dat prettig aanvoelt aan de voet. Cecile de Wit kan een orthese vervaardigen voor likdoorns die op of onder uw voet klachten geven of tussen uw tenen. Ook kan een orthese drukontlasting bieden aan hamer- en klauwtenen. De knok van uw grote teen kan eveneens beschermd worden met een orthese.

Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden.